У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Kyiv Modern Ballet. In pivo veritas. «Дев'ять побачень»

21 вересня 2021, 19:00, вівторок
Відміна заходу

Повернення квитків до 21.09.21

Ознайомитися з умовами повернення

минула подія

Про подію

Прем'єра вистави відбулася 25 травня 2011 року
 
«Він і Вона – початок взаємостосунків, перше побачення. Здавалося б, про це вже все сказано, зіграно, проспівано, станцьовано… Фортепіанні прелюдії Шопена. Скільки разів ця безсмертна музика ставала основою для розповідей про любов? Але в тому й полягає магія мистецтва, де кожен автор, торкаючись до споконвічних тем і сюжетів, витягує із них нові значення та емоції – Орфей і Еврідіка, Ромео і Джульєтта, Шопен і Жорж Санд… Та мій новий балет «Дев’ять побачень» не про них. Герої вистави – звичайна пара, яка намагається розпочати свої взаємостосунки. Перші кроки назустріч один одному – зворушливі, інколи безглузді, інколи трагічні. Міні енциклопедія перших побачень без непотрібного моралізування і дидактизму. Просто дві людські самотності, намагаються бути разом і просто музика Шопена», – розповідає про постановку Раду Поклітару, головний балетмейстер Академічного театру «Київ Модерн-балет».
 
IN PIVO VERETAS
 
Комедійна вистава з хлопцями у кілтах і дівками, що витриваліші за хлопців, коли йдеться про пиття ірландського елю. Та це ще не все! Виявляється, серед артистів «Київ Модерн-балету» є унікуми, здатні двома половинами тіла танцювати по-різному. Однією - модерну хореографію на міцній основі народної. Другою - класику, і навіть на пуантах!
Цього вимагає сюжет: з давніх-давен дівчата сперечаються за увагу хлопців, а хлопцям лише ель наливай! Святий Патрик міг би втішитись, проте це не повинно коїтись місяць за місяцем. Аж ось одна дівчина зазирнула у майбутні, тобто наші часи, й узріла диво: яскравішу за північні сніги й зорі, урочисту, як наречена, й доленосну, як фея-хрещена, балерину, що у білісінькій туніці перетинає сцену дрібним па-де-буре на пуантах. З цієї миті дівчина знає, що робити, щоб найкращий хлопець сам захотів бути з нею. От нехай ще тепер її перетанцює! І після ще кількох келихів елю також.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кременчук.

Kyiv Modern Ballet. In pivo veritas. «Дев'ять побачень» відбудеться 21 вересня 2021, 19:00, вівторок в МПК. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.